Hemma på gården på Brännan utanför Bispgården tar jag emot hästar och ponnyer (från kat c) för inridning, vidareutbildning, tillridning, igångsätting, omskolning av ridtravare och ridträning av tävlingstravare. Gården ligger lugnt med skogens som närmaste granne och hästarna arbetas mycket ute och i skogen. Det främjar de unga hästarnas framåtbjudning och gör dom avspända och orädda. Genom att hästarna arbetas i utemiljö är det ofta lättare för ägaren att fortsätta utbildningen hemma sedan, än om hästarna rids i ridhus under utbildningen, då många ryttare inte har tillgång till ridhus. Vid behov kör jag hästarna till ridhus, och jag försöker löshoppa kontinuerligt.

Jag kan hjälpa dig med att förbereda och visa din unghäst vid treårstest eller kvalitetsbedömning. Har även erfarenhet av att skola om ridtravare, och tar också emot tävlingstravare för ridträning, tex. för igångsättning eller om de ska stärka upp sig. Alla typer av hästar är välkomna!

Under hösten 2013 stod min ridbana klar och jag planerar även för fler uteboxar, ett isolerat skötselstall och fler lösdrifter i framtiden.

1250 kr/vecka inkl. moms, foder, skötsel och utbildningen av hästen. Hästarna står uppstallade i uteboxar och har många timmars utevistelse på dagarna. Sommartid går de på bete.