Vill du utvecklas i din ridning eller vill du ha hjälp med utbildningen av din häst? Är du intresserad av att rida lektioner som är anpassade för dig och din häst?
Alla typer av ryttare och hästar, i alla åldrar är välkomna. Dina ambitioner och förkunskaper är oviktiga, huvudsaken är att du vill utvecklas. Jag åker ut och hjälper dig, där och när det passar dig. Det räcker att du har en plan yta att rida på, t ex en hage eller gårdsplan.
Ridlektioner:
Jag ger ridlektioner i dressyr, hoppning, cavalettiarbete och unghästridning. Du väljer själv inriktning och lektionerna anpassas efter dig och din häst.
Ridning av hästar:
Jag kan rida din häst, både som motion och för utbildning. Kan vara lämpligt om hästen behöver vidareutbildas eller förändra sitt arbetssätt.

Nya priser från 1/4 2014: 

Prislista:   Pris per person

Enskild

30 min.

200 kr

 

45 min.

290 kr

 

 

 

Par

 

 

 

45 min.

170 kr

 

60 min.

200 kr

 

 

 

Grupp (3 eller fler)

 

 

 

60 min.

170 kr

 

 

 

Tömkörning

20-30 min

180kr

Ridning i ordninggjord häst

30-45 min

200kr

Ridning inkl Sadling

 

270kr

Resekostnad 20 kr/mil, de två första milen är alltid gratis. Går ni ihop flera ryttare på samma ställe kan ni få rabatt på resan!

Nya bokningsregler!
Från 1/7 gäller nya bokningsregler.
Boka din lektion minst 2 dagar innan (före kl 21) för att vara säker på plats, ange önskemål om tid i fall du har. Boka via telefon eller sms (du får alltid svar/bekräftelse). Självklart går det boka senare i mån av tid och plats.

Din bokning blir bindande när du bekräftat din ridtid. Om du inte kan rida och inte hittar någon ersättare till din ridtid, så gäller vid avbokning mindre än 12 timmar innan din ridtid får du betala fullt pris, annars betalar du halva kostnaden. Avbokning ska ske via telefon eller sms. Du kan givetvis boka om din lektion till ridning eller tömkörning av din häst. Detta gäller dock inte om lektionerna blir inställda pga. otjänligt väder. Men tänk på att höra av dig så fort som möjligt oavsett om du vill boka av eller om lektionen, eller att det inte är ridbart väder!

Nilla´s Häst & Ridutbildning
070-594 61 64